mrbigfloss.blogg.se

Tänk dig en sköldpadda hoptryckt i ett litet snigelskal som den varken får av sig eller kan leva med. Ett skal så trångt att den sakta kvävs, där enda räddningen ligger i om djurskötaren bedömer att ditt skal verkligen är för litet. Något som kommer ta upp emot året för hen att förstå. Då kan du få hjälp och byta till ett riktigt sköldpaddsskal. Om du har tur, har du inte kvävts ihjäl innan dess. Så känns det att vara transsexuell, och det här är min historia.

Tv-produktion och caféfrukost

Publicerad 2015-05-27 10:22:00 i Fritt ur Hjärtat,

Fördelen att bo ovanför stadens bästa konditori är att frukosten ibland blir lite extra lyxig. Ska jobba stängning idag vilket innebär sovmorgon och lugn förmiddag. Trivs så jäkla bra på jobbet hittills och minns varför jag passar så bra på lite större varuhus. Jobbade på Karlssons varuhus i Nyköping en sommar och fick då ha områdesansvar, vilket passade mig asbra. Så nu arbetar jag som 1:a assistet. Är fortfarandde under utbildning vilket betyder att det blir mycket information. Ibland faller viss info bort vilket gör att det kan bli fel, och är det någonting jag avskyr så är det att inte känna mig perfekt. Kan inte riktigt acceptera att fela är mänskligt. Något jag definitivt måste jobba på. Extra tufft blir det också innan man kommit in i företagets grund och förstår vad som är små fel respektive stora fel. Nu känns allt som enorma fel istället. Men det släpper ju mer tiden går. Att vara ny på saker är inte min grej. 
 
I övrigt är det Söderhamn Pride i helgen. Vi hade tänkt att åka tillsammans med några polare från Linköping men såg sen att körtiden är cirka 4 timmar. Känns som alldeles för saftigt så vi drar nog till Smultronstället i helgen. Själsligt avstånd. Morsdag på söndag också vilket man inte får stoppa under stolen. 
 
Något extra spännande som inträffade igår var att jag fick ett samtal från ett produktionsbolag som bland annat har gjort Lyxfällan, Äntligen hemma, Svenska hollywoodfruar m.m. Det ska produceras ett nytt program, eller snarare en ny tappning av ett redan känt program som jag är säker på att du sett någon gång. Jag ska på möte i Stockholm på tisdag för att se om det nya programet kan vara något för mig att delta i. Det skulle då innebära cirka 2 månader hemifrån, med inspelning i höst. Vi får se vad som händer!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julian.R.Yderbo

"Du kan inte avsluta någonting du inte har påbörjat. Det är det viktigaste råd jag kan ge till alla transsexuella där ute. Vårt liv har inte börjat ännu, och vi kämpar varje dag för att nå dit" -

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela