mrbigfloss.blogg.se

Tänk dig en sköldpadda hoptryckt i ett litet snigelskal som den varken får av sig eller kan leva med. Ett skal så trångt att den sakta kvävs, där enda räddningen ligger i om djurskötaren bedömer att ditt skal verkligen är för litet. Något som kommer ta upp emot året för hen att förstå. Då kan du få hjälp och byta till ett riktigt sköldpaddsskal. Om du har tur, har du inte kvävts ihjäl innan dess. Så känns det att vara transsexuell, och det här är min historia.

Adrian Hammond och homoproblem

Publicerad 2014-12-27 12:38:25 i Fritt ur Hjärtat,

Samkönat förhållande. 
 
Jag och pojkvännen sitter och kollar på kläder då jag upptäckt ett nytt märke idag, Adrian Hammond. Jag älskar kläder och stil och har mina favoritmärken. Adrian Hammond är ett ganska hårt märke. Jag skulle säga att det är stilrena streetwear med mycket figursytt. Min stil är vanligtvis lite äldre (gubbigare) med mycket instoppat, galna mönster och accessoarer (Stora armbandsur och smycken). Dock är AH något jag skulle kunna varva med och det finns väldigt mycket snygga slitage på kläderna. Så tycker även min pojkvän vars stil är lite lösare än min och mycket mer street. Då uppstår problem. 
 
När jag levt med kvinnor har det aldrig varit någon som lagt beslag på mina skjortor, jeans och tröjor. En och annan hoodie har la flickvännen gosat in sig i men NU... nu är mina kläder på vift hela tiden. Och första misstanke riktas givetvis på min samkönade partner. Det är nu jag märkt hur parfymer, smycken och kläder delas oss emellan. Därför har vi infört en regel. Jag har en egen parfym som blir MIN doft och Nemo likaså. Inte vill jag gå runt och lukta likadant som min partner. 
 
Men nu när vi funnit det här märket och båda gillar kollektionen lika mycket kommer vi få slåss om kläderna. Till nästa lägenhet vi flyttar kommer jag kräva en walk in closet där jag får den vänstra sidan för min själv och alla kläder, och pojkvännen får den högra. Eller i alla fall en liten del. Eller... efter närmre eftertanke kanske han får nöja sig med en garderob i sovrummet. 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julian.R.Yderbo

"Du kan inte avsluta någonting du inte har påbörjat. Det är det viktigaste råd jag kan ge till alla transsexuella där ute. Vårt liv har inte börjat ännu, och vi kämpar varje dag för att nå dit" -

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela