mrbigfloss.blogg.se

Tänk dig en sköldpadda hoptryckt i ett litet snigelskal som den varken får av sig eller kan leva med. Ett skal så trångt att den sakta kvävs, där enda räddningen ligger i om djurskötaren bedömer att ditt skal verkligen är för litet. Något som kommer ta upp emot året för hen att förstå. Då kan du få hjälp och byta till ett riktigt sköldpaddsskal. Om du har tur, har du inte kvävts ihjäl innan dess. Så känns det att vara transsexuell, och det här är min historia.

Mitt i flytten

Publicerad 2015-01-29 19:07:46 i Fritt ur Hjärtat,

F*n vad trötta vi är i benen nu. Burit upp flyttkartonger, möbler och säckar i nya lägenheten då vi fick nyckeln dag. 
Fyra Red Bulls och en jäkla massa plocksallad senare ligger vi utslagna i soffan. Hunnit packa upp lite saker i stan och fasiken så bra det kommer att bli. Ser fram emot att bo in sig där!
 
Blir lite tarvligt med blogginlägg som är transrelaterade nu men då anhöringsmötet är den 6e så kommer jag skriva en hel del om det så fort vi landat i nya lyan. Den som vill ge en redig massage till Julian kan ju pallra sig hit!
 
 

Om

Min profilbild

Julian.R.Yderbo

"Du kan inte avsluta någonting du inte har påbörjat. Det är det viktigaste råd jag kan ge till alla transsexuella där ute. Vårt liv har inte börjat ännu, och vi kämpar varje dag för att nå dit" -

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela