mrbigfloss.blogg.se

Tänk dig en sköldpadda hoptryckt i ett litet snigelskal som den varken får av sig eller kan leva med. Ett skal så trångt att den sakta kvävs, där enda räddningen ligger i om djurskötaren bedömer att ditt skal verkligen är för litet. Något som kommer ta upp emot året för hen att förstå. Då kan du få hjälp och byta till ett riktigt sköldpaddsskal. Om du har tur, har du inte kvävts ihjäl innan dess. Så känns det att vara transsexuell, och det här är min historia.

Ulla rider, Ulla red

Publicerad 2015-06-26 10:16:47 i Fritt ur Hjärtat,

Ella har varit i Eskilstunatrakten hela veckan och har alltså inte kunnat träffat henne en enda sekund. Miss her! Förutom det ska jag jobba helg (läs lönehelg) ensam för första gången, vilket innebär öppning och stängning, personalansvaret ext. Kommer verkligen få visa vad jag går för. 
   På tisdag åker jag och sambon till Ullared och blir borta över natten. Vi har försökt att hitta datum för detta en lång tid nu men äntligen ligger bokningen i mejlinkorgen. 
 
  I kväll ska Kevin på personalfest och själv börjar jag så tidigt imorgon att det blir en jäkligt lugn fredag för mig. Ska svänga förbi jobbet och hämta lite stuff, städa samt träna. Tränade första gången på länge igår i och med att jag är ganska fysisk på arbetet. Känner dock att det börjar bli dags att ta tag i träningen igen om jag ska få den kroppen jag har som mål. Uh, så sjukt trist att träna. Har aldrig funnit motivationen. 
 
Slänger in en ett år gammal bild på mig och Elliot. Tror det var någon vecka innan Stockholm Pride eller liknande! Kanske den snyggaste bilden som finns på oss. 
 

Om

Min profilbild

Julian.R.Yderbo

"Du kan inte avsluta någonting du inte har påbörjat. Det är det viktigaste råd jag kan ge till alla transsexuella där ute. Vårt liv har inte börjat ännu, och vi kämpar varje dag för att nå dit" -

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela